r
Nosalty Logó

Tejfölös süti pudingos krémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tejfölös süti pudingos krémmel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1117 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 6695 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 242 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    58.8 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    719.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    315 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    97.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    482 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    458 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 1117 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    97.1 g

Zsír

  • Összesen
    353.1 g
  • Telített zsírsav
    115 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    546 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4318.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    1891 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    266 mg
  • Foszfor
    1170 mg
  • Nátrium
    789 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    779.7 g
  • Cukor
    372 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    587 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2894 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    244 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    173 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2748 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1680 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    348 micro
Összesen 6695 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 242 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ketté vesszük. Az egyiket kinyújtjuk, erre jön a krém, majd jön a másik lap.
  2. Krémhez:fél liter tejben megfőzzük a pudingporokat, mindegyiket külön-külön.
  3. A vaníliás pudinghoz 10dkg cukor jön, a puncshoz és csokishoz 5-5 dkg, majd avaníliás cukrot is 3 felé vesszük.
  4. Ha teljesen kihűltek a pudingok, hozzáadjuk a 600 gtejfölt. 300 g-ot a vaníliáshoz, 150-150 g-ot a csokishoz és puncsoshoz.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5439
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Többféle pudingporral elkészíthető. Nagyon finom! 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...