r
Nosalty Logó

Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A leveshez

A habaráshoz

Összesen 776 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A leveshez

A habaráshoz

Összesen 3104 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A leveshez

A habaráshoz

Összesen 249 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    42.9 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1491.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    255 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    347 mg
  • Nátrium
    689 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    127.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    321 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1488 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 776 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124 g

Zsír

  • Összesen
    171.8 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5967.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    1018 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    683 mg
  • Foszfor
    1389 mg
  • Nátrium
    2757 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    274.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    57 mg

VÍZ

  • Összesen
    511 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    846 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1283 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5951 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 3104 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    475.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    197 micro
  • β-karotin
    474 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

A leveshez

A habaráshoz

Elkészítés

A leveshez

  1. A babot feltesszük sós vízben főni.
  2. Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, a felkockázott szalonnát és a zöldségeket.
  3. Amikor már kezd puhulni a bab, beledaraboljuk a megpucolt krumplit és a felkarikázott kolbászt.
  4. Ha már minden megfőtt, a lisztet kikeverjük a tejföllel, és behabarjuk a levest, és még 5 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 32
  • 7 napos nézettség: 287
  • Össznézettség: 70689
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti
Salamon Csilla 1203 recept

Gyors, tartalmas, laktató leves.

Hozzávalók

A leveshez

A habaráshoz

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...