Tejben sült császárhús
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
140 °C
- 21% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
618
kcal
- 21% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
2472
kcal
- 21% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 61.3 g
Zsír
-
Összesen 31.9 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 160 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1243.7 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 315 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 62 mg
-
Foszfor 550 mg
-
Nátrium 244 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.2 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 179.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 145 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
618
kcal
- 21% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 245.1 g
Zsír
-
Összesen 127.4 g
-
Telített zsírsav 41 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 76 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 29 g
-
Koleszterin 640 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4974.9 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 269 mg
-
Kálcium 1259 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 247 mg
-
Foszfor 2201 mg
-
Nátrium 975 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 48.9 g
-
Cukor 40 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 717.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 210 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 56 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 579 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
2472
kcal
- 21% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.9 g
Zsír
-
Összesen 6.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 242.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 61 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 107 mg
-
Nátrium 47 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 34.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
120
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A császárhús bőrét beirdaljuk, minden oldalát sózzuk, borsozzuk, a fokhagyma gerezdeket a húson vágott nyílásokba dugdossuk.
- Bőrrel lefelé fordítva, 220 fokosra előmelegített sütőben, hőlégkeverésen az olajon 20 percig pirítjuk, majd megfordítjuk, hogy a bőr legyen felül, és a hús köré öntjük a tejet, de csak annyit, hogy a bőrös részig ne érjen el.
- Lefedjük fóliával, és egy órán keresztül 140-150 fokon sütjük.
- A fóliát eltávolítva ropogósra pirítjuk a húst.
- Sütés hőfoka: 140 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 35x30
- Sütés ideje: 100 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 195
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 17029
- Feltöltés dátuma: 2013. május 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Ezt a receptet Annabell Langbein-től láttam egy főzős műsorban. Olyan egyszerűen készíti az ételeket. Hihetetlenül omlós lett a hús, míg a bőre ropogott, fantasztikus volt.