r
Nosalty Logó

Tárkonyos csirkemell Glaser konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tárkonyos csirkemell Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 488 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 977 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 117 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1062.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    273.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    258 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1242 micro
Összesen 488 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.2 g

Zsír

  • Összesen
    51 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    319 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2125.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    987 mg
  • Nátrium
    588 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.7 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    546.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    359 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    322 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    516 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2484 micro
Összesen 977 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    253.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    297 micro
Összesen 117 kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A húst mossuk, szárítjuk, hosszában kettévágjuk, majd átlósan kb. 0,5 cm vastagságúszeletekre vágjuk. A húst sóval, borssal fűszerezzük, megszórjuk a liszttel.
  2. Az olajat ½ ek vajjal felforrósítjuk, hozzáadjuk a húst,és kb. 5 percig sütjük. Kivesszük.
  3. A maradék vajat a pecsenyezsírhoz adjuk, a hagymátmegdinszteljük. Felöntjük a levesselés a tejszínnel. Hozzáadjuk a tárkonyt és a zöldborsót, felfőzzük, lassútűzön kb. 5 percig főzzük.
  4. A húst visszatesszük a mártásba, további 2 percig melegítjük. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1485
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 152
  • Össznézettség: 386481
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha van friss tárkonyunk, a végén szórjuk meg a kész ételt az apróra vágott tárkonnyal. Citrom helyett fűszerezhetjük tárkonyecettel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...