Tarka sós
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Lizinka_
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
907
kcal
- 7% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
2722
kcal
- 7% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 15.1 g
Zsír
-
Összesen 59.5 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 72 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 963.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 101 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 33 mg
-
Foszfor 187 mg
-
Nátrium 599 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 77.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 60.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 608 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 65 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 569 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 466 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 959 micro
-
Lut-zea 102 micro
Összesen
907
kcal
- 7% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 45.4 g
Zsír
-
Összesen 178.5 g
-
Telített zsírsav 38 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 83 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 51 g
-
Koleszterin 217 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2891.8 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 122 mg
-
Kálcium 302 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 98 mg
-
Foszfor 561 mg
-
Nátrium 1797 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 233.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 182.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1824 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 46 micro
-
K vitamin: 195 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 114 micro
-
Kolin: 207 mg
-
Retinol - A vitamin: 1707 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 1397 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 2876 micro
-
Lut-zea 307 micro
Összesen
2722
kcal
- 7% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 27.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 440.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 85 mg
-
Nátrium 274 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 27.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 278 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 260 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 213 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 438 micro
-
Lut-zea 47 micro
Összesen
414
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A lisztet, margarint, sót, ecetet, vizet gyors mozdulatokkal összedolgozzuk, hogy a kezünk melege ne sokáig érje, mert akkor lesz igazán omlós!
- Egy éjszakára fóliával letakarva, hűtőszekrénybe tesszük.
- Másnap három részre osztjuk a tésztát. Cipókat formálunk belőle. Az egyikbe belegyúrjuk a paradicsompürét, a másikba vágott snidlinget, a harmadikba pedig a sajtot.
- A cipókat kb. 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk. Tetejüket megkenjük felvert tojással, és tetszőleges díszítést (sajtot, köményt, szezámmagot) szórunk rá. A snidlinges tésztát háromszög alakúra, a paradicsompürés tésztát négyzet alakúra, a sajtos tésztát stangli alakúra vágjuk. Előmelegített sütőben, szép pirosra sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30X40
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 46
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 3163
- Feltöltés dátuma: 2014. április 17.
Ajánló
Érdemes dupla adagot sütni belőle, mert úgy kiadósabb!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Lizinka_
604 recept
Nagyon finom, házi készítésű vendégváró rágcsa!