r
Nosalty Logó

Tarjás-mascarponés sajttekercs

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gonoszka1
Tarjás-mascarponés sajttekercs
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tekercsekhez

A díszítéshez

Összesen 532 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tekercsekhez

A díszítéshez

Összesen 2129 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tekercsekhez

A díszítéshez

Összesen 185 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    44.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1802.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    421 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    253 mg
  • Nátrium
    1088 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    141.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    307 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 532 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109.2 g

Zsír

  • Összesen
    177.3 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7209.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    1684 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    1011 mg
  • Nátrium
    4351 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    564.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    896 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    783 micro
  • α-karotin
    241 micro
  • β-karotin
    1228 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    570 micro
Összesen 2129 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    626.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    378 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    447 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

A tekercsekhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tekercsekhez

  1. A tarját ledaráljuk, a paprikát, uborkát, paradicsomot megmossuk.
  2. A mascarponét egy tálba tesszük, hozzáadjuk a ledarált tarját. Megsózzuk.
  3. A sajt szelet egyik végébe teszünk a tarjás töltelékből, és feltekerjük a sajtot. Egy tálra rendezzük a sajttekercseket.
  4. A paprikát csíkokra, az uborkát félkarikára, a koktél paradicsomokat félbe vágjuk. Ezzel díszítjük, ízesítjük a hidegtálunkat. Én még kombináltam a tormás sonkatekercs egyszerűen-nel.
  5. Egy fél órára hűtőbe tesszük, és jöhetnek a vendégek.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11754
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tarjás-mascarponés sajttekercs
Gonoszka1 428 recept

Ezt is a születésnapomra készítettem. A tormás sonkatekercset már sokszor csináltam, és el is várják, hogy legyen, de gondoltam, most valami újat is készítek. Így született meg ez a sajttekercs. Ez is gyorsan elfogyott a tálról.

Hozzávalók

A tekercsekhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...