Tangdi kebab
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 16% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
A hús
-
250g csirke alsócomb270 kcal
Marinád
-
1g olívaolaj12 kcal
-
67g görög joghurt69 kcal
-
0g kurkuma0 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g garam masala0 kcal
-
0g chili0 kcal
-
0g gyömbér0 kcal
-
3g citromlé1 kcal
-
1g só0 kcal
Panírozáshoz
-
17g rozsliszt58 kcal
Sütéshez
-
17g vaj120 kcal
Összesen
530
kcal
- 16% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
A hús
-
750g csirke alsócomb809 kcal
Marinád
-
4g olívaolaj35 kcal
-
200g görög joghurt206 kcal
-
0g kurkuma0 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
1g garam masala0 kcal
-
0g chili0 kcal
-
1g gyömbér1 kcal
-
8g citromlé2 kcal
-
4g só0 kcal
Panírozáshoz
-
50g rozsliszt175 kcal
Sütéshez
-
50g vaj359 kcal
Összesen
1587
kcal
- 16% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
A hús
-
70.2g csirke alsócomb76 kcal
Marinád
-
0.4g olívaolaj3 kcal
-
18.7g görög joghurt19 kcal
-
0g kurkuma0 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0.1g garam masala0 kcal
-
0g chili0 kcal
-
0.1g gyömbér0 kcal
-
0.7g citromlé0 kcal
-
0.4g só0 kcal
Panírozáshoz
-
4.7g rozsliszt16 kcal
Sütéshez
-
4.7g vaj34 kcal
Összesen
148
kcal
- 16% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.9 g
Zsír
-
Összesen 35.9 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 190 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1116.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 22 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 315 mg
-
Nátrium 697 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 128.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 95 mg
-
Retinol - A vitamin: 135 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 206 micro
Összesen
530
kcal
- 16% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 104.8 g
Zsír
-
Összesen 107.6 g
-
Telített zsírsav 38 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 570 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3350.4 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 109 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 124 mg
-
Foszfor 945 mg
-
Nátrium 2090 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 385.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 412 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 286 mg
-
Retinol - A vitamin: 406 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 79 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 619 micro
Összesen
1587
kcal
- 16% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.8 g
Zsír
-
Összesen 10.1 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 313.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 6 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 88 mg
-
Nátrium 196 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 36.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 39 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 58 micro
Összesen
148
kcal
Hozzávalók
A hús
Marinád
-
1 teáskanál olívaolaj
-
200 ml görög joghurt
-
1 kávéskanál kurkuma
-
1 kávéskanál római kömény
-
1 kávéskanál garam masala
-
1 kk gyömbér
-
1 ek citromlé
-
1 kávéskanál só
Panírozáshoz
Sütéshez
-
5 dkg vaj
Elkészítés
A hús
- A csirkét megmossuk, szárazra töröljük.
Marinád
- A marinádhoz valókat összekeverjük, és a húst legalább két órára letakarva beletesszük.
Panírozáshoz
- A húsról lerázogatjuk a fűszeres joghurtot, és beleforgatjuk a rozslisztbe.
Sütéshez
- A tepsit sütőpapírral béleljük ki, belefektetjük a bepanírozott csirkecombokat, és a tetejükre 1-2 kávéskanálnyi vajdarabkát teszünk.
- Lefedjük alufóliával, és a 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük hőlégkeverésen kb. 20 percre, majd a fóliát levéve aranybarnára pirítjuk 10-15 perc alatt.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 25x30
- Sütés ideje: 35 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 51
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1586
- Feltöltés dátuma: 2016. november 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
India ízei mindig sikerrel jelennek meg a konyhánkban. Biztos siker. Általában az elkészítése sem igényel sok időt, ezért is szeretem.