r
Nosalty Logó

Tangdi kebab

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Tangdi kebab
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A hús

Marinád

Panírozáshoz

Sütéshez

Összesen 530 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A hús

Marinád

Panírozáshoz

Sütéshez

Összesen 1587 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A hús

Marinád

Panírozáshoz

Sütéshez

Összesen 148 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.9 g

Zsír

  • Összesen
    35.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1116.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    315 mg
  • Nátrium
    697 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    206 micro
Összesen 530 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    104.8 g

Zsír

  • Összesen
    107.6 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    570 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3350.4 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    124 mg
  • Foszfor
    945 mg
  • Nátrium
    2090 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    385.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    412 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    286 mg
  • Retinol - A vitamin:
    406 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    619 micro
Összesen 1587 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    313.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    196 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 148 kcal

Hozzávalók

A hús

Marinád

Panírozáshoz

  • 5 dkg rozsliszt (teljes kiőrlésű vagy csicseriborsóliszt)

Sütéshez

Elkészítés

A hús

  1. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük.

Marinád

  1. A marinádhoz valókat összekeverjük, és a húst legalább két órára letakarva beletesszük.

Panírozáshoz

  1. A húsról lerázogatjuk a fűszeres joghurtot, és beleforgatjuk a rozslisztbe.

Sütéshez

  1. A tepsit sütőpapírral béleljük ki, belefektetjük a bepanírozott csirkecombokat, és a tetejükre 1-2 kávéskanálnyi vajdarabkát teszünk.
  2. Lefedjük alufóliával, és a 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük hőlégkeverésen kb. 20 percre, majd a fóliát levéve aranybarnára pirítjuk 10-15 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x30
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1585
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tangdi kebab
Évi néni 1830 recept

India ízei mindig sikerrel jelennek meg a konyhánkban. Biztos siker. Általában az elkészítése sem igényel sok időt, ezért is szeretem.

Hozzávalók

A hús

Marinád

Panírozáshoz

Sütéshez

Címlapról ajánljuk