r
Nosalty Logó

Szénhidrátmentes csirkemájas zöldségvagdalt

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Baroness konyhája
Szénhidrátmentes csirkemájas zöldségvagdalt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 733 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1466 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 91 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.1 g

Zsír

  • Összesen
    38.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1613 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2762.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    1355 mg
  • Nátrium
    641 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    565.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    9062 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    44 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    171 micro
  • K vitamin:
    546 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1676 micro
  • Kolin:
    1086 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8613 micro
  • α-karotin
    1265 micro
  • β-karotin
    4729 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    3258 micro
Összesen 733 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156.1 g

Zsír

  • Összesen
    76.6 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    3227 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5524.8 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    418 mg
  • Kálcium
    792 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    2711 mg
  • Nátrium
    1282 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1130.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    18124 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    87 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    189 mg
  • D vitamin:
    342 micro
  • K vitamin:
    1093 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3352 micro
  • Kolin:
    2172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17226 micro
  • α-karotin
    2531 micro
  • β-karotin
    9458 micro
  • β-crypt
    90 micro
  • Likopin
    201 micro
  • Lut-zea
    6515 micro
Összesen 1466 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1063 micro
  • α-karotin
    156 micro
  • β-karotin
    583 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    12 micro
  • Lut-zea
    402 micro
Összesen 91 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. 1 evőkanál kacsazsíron a nagyobb darabokra vágott májat lesütjük. A serpenyőben fennmaradó szaftban a gombát lepirítjuk.
  2. 4 db tojást keményre főzünk, cikkekre vágunk. A nagyobb méretű sárgarépát és a sajtot lereszeljük, az újhagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk, a petrezselyemzöldet összeaprítjuk.
  3. Mindehhez hozzáadunk 4 nyers tojást, összeforgatjuk és kizsírozott sütőformában hőlégkeveréssel pirosra sütjük. Langyosan szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 452
  • Feltöltés dátuma: 2021. október 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szénhidrátmentes csirkemájas zöldségvagdalt
Baroness konyhája 96 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...