Szénhidrátmentes csirkemájas zöldségvagdalt
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Baroness konyhája
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
733
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
1466
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 78.1 g
Zsír
-
Összesen 38.3 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 1613 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2762.4 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 209 mg
-
Kálcium 396 mg
-
Vas 29 mg
-
Magnézium 118 mg
-
Foszfor 1355 mg
-
Nátrium 641 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.4 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 565.2 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 9062 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 44 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 94 mg
-
D vitamin: 171 micro
-
K vitamin: 546 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 6 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1676 micro
-
Kolin: 1086 mg
-
Retinol - A vitamin: 8613 micro
-
α-karotin 1265 micro
-
β-karotin 4729 micro
-
β-crypt 45 micro
-
Likopin 100 micro
-
Lut-zea 3258 micro
Összesen
733
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 156.1 g
Zsír
-
Összesen 76.6 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 3227 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5524.8 g
-
Cink 22 mg
-
Szelén 418 mg
-
Kálcium 792 mg
-
Vas 58 mg
-
Magnézium 235 mg
-
Foszfor 2711 mg
-
Nátrium 1282 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.9 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 1130.3 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 18124 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 87 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 189 mg
-
D vitamin: 342 micro
-
K vitamin: 1093 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 12 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 58 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3352 micro
-
Kolin: 2172 mg
-
Retinol - A vitamin: 17226 micro
-
α-karotin 2531 micro
-
β-karotin 9458 micro
-
β-crypt 90 micro
-
Likopin 201 micro
-
Lut-zea 6515 micro
Összesen
1466
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.6 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 199 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 340.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 167 mg
-
Nátrium 79 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 69.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1118 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 67 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 207 micro
-
Kolin: 134 mg
-
Retinol - A vitamin: 1063 micro
-
α-karotin 156 micro
-
β-karotin 583 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 12 micro
-
Lut-zea 402 micro
Összesen
91
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- 1 evőkanál kacsazsíron a nagyobb darabokra vágott májat lesütjük. A serpenyőben fennmaradó szaftban a gombát lepirítjuk.
- 4 db tojást keményre főzünk, cikkekre vágunk. A nagyobb méretű sárgarépát és a sajtot lereszeljük, az újhagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk, a petrezselyemzöldet összeaprítjuk.
- Mindehhez hozzáadunk 4 nyers tojást, összeforgatjuk és kizsírozott sütőformában hőlégkeveréssel pirosra sütjük. Langyosan szeleteljük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 14
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 460
- Feltöltés dátuma: 2021. október 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- maradékból:
-
- Speciális étrendek:
Baroness konyhája
96 recept