r
Nosalty Logó

Szarvasgombakrémmel töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Sylvia Gasztro Angyal
Szarvasgombakrémmel töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Panírozáshoz

Összesen 862 kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Panírozáshoz

Összesen 3446 kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Panírozáshoz

Összesen 248 kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    286 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2299.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    522 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    754 mg
  • Nátrium
    836 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    162.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    205 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    204 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 862 kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    247.2 g

Zsír

  • Összesen
    131.1 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    1143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9196.9 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    355 mg
  • Kálcium
    2086 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    349 mg
  • Foszfor
    3016 mg
  • Nátrium
    3345 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    300.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    651.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    820 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    286 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    365 micro
  • Kolin:
    851 mg
  • Retinol - A vitamin:
    814 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 3446 kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    662.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    241 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 248 kcal

Hozzávalók

Húshoz

Panírozáshoz

Elkészítés

Húshoz

  1. A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot. A sajtot megkenjük a szarvasgombakrémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is.
  3. Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
  4. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
  5. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 669
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 05.

Ajánló

Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szarvasgombakrémmel töltött karaj
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Egy isteni rántott hús ünnepi kivitelben. A sajttól finom lágy és szaftos lesz, a szarvasgombakrémtől pedig teljesen egyedi ízvilágú. Saját recept, és nagy kedvenc.

Hozzávalók

Húshoz

Panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...