r
Nosalty Logó

Sütőben sült sajttallérok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
sPM
Sütőben sült sajttallérok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Összesen 1408 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Összesen 5631 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Összesen 375 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    84.3 g

Zsír

  • Összesen
    112.7 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    359 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6437.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    2342 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    1684 mg
  • Nátrium
    2206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    893 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    880 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 1408 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    337.3 g

Zsír

  • Összesen
    450.8 g
  • Telített zsírsav
    250 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    136 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1436 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    25750.4 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    362 mg
  • Kálcium
    9370 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    402 mg
  • Foszfor
    6736 mg
  • Nátrium
    8824 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    597.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3571 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    248 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    425 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3519 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    628 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 5631 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1716.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    625 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    449 mg
  • Nátrium
    588 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    235 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 375 kcal

Hozzávalók

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Elkészítés

Sajt előkészítése

  1. A sajtokat nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd kicsit összekeverjük.
  2. A sajthoz hozzáadjuk a tojást és a lisztet, valamint a felkockázott szalonnát.
  3. Összekeverjük, majd kézzel golyókat formázunk, amelyeket kissé szétlapítunk.
  4. A szétlapított sajttallérokat hűtőben pihentetjük negyed órát.

Sajt sütése

  1. Az előzőleg kivajazott gáztepsire helyezzük a tallérokat, majd a tepsit a 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük.
  2. Miközben megsül a sajt, ízlés szerint köretet készítünk hozzá.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 247
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 12222
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Néhány éve kicsit fel szerettük volna dobni a rántott sajtot, ez lett az eredménye. Több módon, formában lehet készíteni, ez esetben a sütőben sült receptjét írom le. 

Hozzávalók

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...