Sütőben sült rántott hal
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Smaragd konyha
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
rántott ételek
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
200g pangasius238 kcal
-
44g tojás55 kcal
-
40g zsemlemorzsa158 kcal
-
1g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1g fokhagyma2 kcal
-
26g napraforgó olaj225 kcal
Összesen
678
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
1000g pangasius1190 kcal
-
220g tojás277 kcal
-
200g zsemlemorzsa790 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
128g napraforgó olaj1127 kcal
Összesen
3392
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
64.2g pangasius76 kcal
-
14.1g tojás18 kcal
-
12.8g zsemlemorzsa51 kcal
-
0.3g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.4g fokhagyma1 kcal
-
8.2g napraforgó olaj72 kcal
Összesen
218
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 40.7 g
Zsír
-
Összesen 43.2 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 254 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1623.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 39 mg
-
Kálcium 113 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 552 mg
-
Nátrium 854 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.4 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 190.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 62 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 250 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 195 micro
Összesen
678
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 203.7 g
Zsír
-
Összesen 215.9 g
-
Telített zsírsav 38 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 94 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 65 g
-
Koleszterin 1270 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8119 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 193 mg
-
Kálcium 565 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 301 mg
-
Foszfor 2762 mg
-
Nátrium 4270 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 147.1 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 954.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 310 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 31 micro
-
E vitamin: 63 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 249 micro
-
K vitamin: 42 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 35 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 405 micro
-
Kolin: 1249 mg
-
Retinol - A vitamin: 310 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 975 micro
Összesen
3392
kcal
- 13% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.1 g
Zsír
-
Összesen 13.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 82 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 521.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 36 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 177 mg
-
Nátrium 274 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 80 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 63 micro
Összesen
218
kcal
Hozzávalók
-
4 db tojás
-
2 bögre zsemlemorzsa
-
1 kávéskanál só
-
0.5 kávéskanál bors
-
2 gerezd fokhagyma
-
1.5 dl napraforgó olaj
Elkészítés
- A sütőt előmelegítjük.
- A halszeleteket megmossuk, papírtörlővel leitatjuk róluk a vizet. A tojást felverjük a sóval, borssal és a reszelt fokhagymával. Belemártjuk a halszeleteket, majd a zsemlemorzsába forgatjuk őket.
- Kiolajozott tepsibe rakosgatjuk, és a tetejét még olajszóróval megspricceljük.
- 200 fokon sütjük 20 percet, és 5 percig még 220 fokon pirosra sütjük. Közben alkalmanként forgatjuk és spricceljük az olajjal. (Sütőtől függ.)
- Citrommal meglocsolva tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 120
- Tegnapi nézettség: 19
- 7 napos nézettség: 109
- Össznézettség: 49083
- Feltöltés dátuma: 2015. február 26.
Ajánló
Krumplipürével és tatármártással ajánlom.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Smaragd konyha
149 recept
A fokhagyma nagyon jó ízt ad a halnak.