Sülthúsos burgonyasaláta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
462
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
1851
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.9 g
Zsír
-
Összesen 29.1 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 81 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 839.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 111 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 232 mg
-
Nátrium 423 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 236.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 120 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 38 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 64 mg
-
Retinol - A vitamin: 117 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
462
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 55.5 g
Zsír
-
Összesen 116.5 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 26 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 322 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3358.9 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 443 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 240 mg
-
Foszfor 928 mg
-
Nátrium 1693 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 153.7 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 947.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 479 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 153 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 20 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 143 micro
-
Kolin: 256 mg
-
Retinol - A vitamin: 469 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 90 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 81 micro
Összesen
1851
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 7.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 205.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 57 mg
-
Nátrium 104 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 58.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 29 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
112
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A krumplit meghámozzuk, karikára vagy kockára vágjuk, és annyi sós vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni.
- A húst szeletkékre vágjuk. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, sóval, cukorral, citromlével, és ízesítjük a borssal és zöldfűszerekkel.
- Ha a krumpli megpuhult, leszűrjük róla a vizet, és hagyjuk kihűlni.
- A kihűlt burgonyát a hússal együtt beletesszük a tejfölbe, és összekeverjük.
- Behűtve kínáljuk.
- Receptkönyvben: 57
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 7272
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Maradék sülthús felhasználására egy lehetőség, de előételként is adhatjuk. Ha rántott zöldségekhez (cukkini, karfiol stb.) köretként készítjük, akkor már egy laktató, komplett fogás.