r
Nosalty Logó

Sült spárgás és tojásos panini

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vénusz
Sült spárgás és tojásos panini
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 704 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2111 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 162 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    36.9 g

Zsír

  • Összesen
    37.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2147.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    400 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    466 mg
  • Nátrium
    1136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    216.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    359 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    304 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    650 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1197 micro
Összesen 704 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    110.8 g

Zsír

  • Összesen
    112.5 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    819 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6442.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    1200 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    222 mg
  • Foszfor
    1397 mg
  • Nátrium
    3409 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    160.9 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    650.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1076 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    179 micro
  • K vitamin:
    211 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    537 micro
  • Kolin:
    706 mg
  • Retinol - A vitamin:
    911 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1951 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3591 micro
Összesen 2111 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    494.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    150 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 162 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spárgákat kevés olajon sóval, borssal megpirítjuk. A tojásokat egy tálban felverjük, kis sóval elverjük és a spárgás serpenyőben lágy rántottát készítünk belőle.
  2. A mozzarellát felszeleteljük, a bagetteket hosszában kettévágjuk és mindkét felüket megkenjünk margarinnal.
  3. Jöhet a szendvics összeállítása: a bagettre helyezünk 2-3 szelet sonkát, teszünk rá 2-3 evőkanál rántottát, 3-4 szál spárgát majd a végén 2-3 szelet mozzarellát.
  4. A szendvicseket összecsukjuk és az előmelegített kontaktgrillbe vagy paninisütőbe tesszük. 10 percig sütjük, amíg a bagett megpirul és a sajt megolvad.
  5. Melegen tálaljuk, magában és friss kert salátával egyaránt nagyszerű.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 930
  • Feltöltés dátuma: 2020. március 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült spárgás és tojásos panini
Vénusz 78 recept

A panini egy jó kiadós olasz szendvics. A kenyeret félbevágják, majd felvágottat, sajtot pakolnak bele és kontaktgrillben összesütik. A grillrácsokról levéve, frissen tálalják, mindenféle szósz és öntet nélkül. Mi most egy kiadós reggeli paninit készítettünk, amit tojással, sonkával, spárgával és természetesen sajttal töltöttünk meg, csak hogy jól induljon a nap.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...