Sült pulykacomb csirke farce-val töltve
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 7% Zsír
A húshoz
-
200g pulykafelsőcomb288 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2g vaj17 kcal
-
8g vöröshagyma3 kcal
-
7g sárgarépa2 kcal
-
42g alaplé3 kcal
A töltelékhez
-
33g csirkemellfilé40 kcal
-
5g toast kenyér14 kcal
-
21g tej12 kcal
-
25g főzőtejszín33 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1g petrezselyem0 kcal
-
0g majoranna1 kcal
Összesen
413
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 7% Zsír
A húshoz
-
1200g pulykafelsőcomb1728 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
14g vaj100 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
40g sárgarépa15 kcal
-
250g alaplé18 kcal
A töltelékhez
-
200g csirkemellfilé240 kcal
-
30g toast kenyér82 kcal
-
125g tej70 kcal
-
150g főzőtejszín197 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
5g petrezselyem2 kcal
-
2g majoranna4 kcal
Összesen
2472
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 7% Zsír
A húshoz
-
58.3g pulykafelsőcomb84 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.7g vaj5 kcal
-
2.2g vöröshagyma1 kcal
-
1.9g sárgarépa1 kcal
-
12.1g alaplé1 kcal
A töltelékhez
-
9.7g csirkemellfilé12 kcal
-
1.5g toast kenyér4 kcal
-
6.1g tej3 kcal
-
7.3g főzőtejszín10 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.2g petrezselyem0 kcal
-
0.1g majoranna0 kcal
Összesen
121
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 48.7 g
Zsír
-
Összesen 19.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1046.8 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 103 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 59 mg
-
Foszfor 461 mg
-
Nátrium 351 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 204.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 99 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 206 micro
-
β-karotin 551 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 64 micro
Összesen
413
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 292.4 g
Zsír
-
Összesen 118.6 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 25 g
-
Koleszterin 1081 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6280.7 g
-
Cink 40 mg
-
Szelén 376 mg
-
Kálcium 615 mg
-
Vas 24 mg
-
Magnézium 351 mg
-
Foszfor 2766 mg
-
Nátrium 2105 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.1 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 1225.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 594 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 92 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 57 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 194 micro
-
Kolin: 207 mg
-
Retinol - A vitamin: 266 micro
-
α-karotin 1238 micro
-
β-karotin 3305 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 385 micro
Összesen
2472
kcal
- 18% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 14.2 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 52 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 304.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 134 mg
-
Nátrium 102 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 60 micro
-
β-karotin 160 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
121
kcal
Hozzávalók
A húshoz
A töltelékhez
-
20 dkg csirkemellfilé
-
1.5 szelet toast kenyér
-
125 ml tej
-
150 g főzőtejszín
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
A húshoz
- Elkészítjük a tölteléket.
- A combot mossuk meg, majd töröljük szárazra, csontozzuk ki. Sózzuk, borsozzuk.
- A tölteléket kenjük a kicsontozott combra, majd a combot tekerjük fel, konyha cérnával kössük össze.
- A felforrósított vajzsírban a combot a hagymával, és a sárgarépával együtt aranysárgára előpirítjuk, felöntjük egy kevés levessel, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Kb. 90 percig sütjük. Gyakran kenegessük a húst a sült szafttal, és ha szükséges, öntsünk hozzá levest. A sütési idő leteltével kapcsoljuk ki a sütőt, és hagyjuk a combot benne 10 percet pihenni.
- A sült szaftot egy kis levessel felfőzzük, egy lábasba szűrjük, és tovább főzzük, míg egy kicsit besűrűsödik.
- A húst szeletekre vágjuk, és a mártással tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 90 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 3147
- Feltöltés dátuma: 2013. július 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A kész farce-hoz keverhetünk apróra vágott sonkát vagy apróra vágott gombát, amelyet előtte egy kis vajban megdinszteltünk.