r
Nosalty Logó

Sült pulykacomb csirke farce-val töltve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Sült pulykacomb csirke farce-val töltve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 413 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 2472 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 121 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    48.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1046.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    461 mg
  • Nátrium
    351 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    206 micro
  • β-karotin
    551 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 413 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    292.4 g

Zsír

  • Összesen
    118.6 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    1081 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6280.7 g
  • Cink
    40 mg
  • Szelén
    376 mg
  • Kálcium
    615 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    351 mg
  • Foszfor
    2766 mg
  • Nátrium
    2105 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1225.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    594 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    3305 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    385 micro
Összesen 2472 kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    102 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    160 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 121 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Elkészítés

A húshoz

  1. Elkészítjük a tölteléket.
  2. A combot mossuk meg, majd töröljük szárazra, csontozzuk ki. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A tölteléket kenjük a kicsontozott combra, majd a combot tekerjük fel, konyha cérnával kössük össze.
  4. A felforrósított vajzsírban a combot a hagymával, és a sárgarépával együtt aranysárgára előpirítjuk, felöntjük egy kevés levessel, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Kb. 90 percig sütjük. Gyakran kenegessük a húst a sült szafttal, és ha szükséges, öntsünk hozzá levest. A sütési idő leteltével kapcsoljuk ki a sütőt, és hagyjuk a combot benne 10 percet pihenni.
  5. A sült szaftot egy kis levessel felfőzzük, egy lábasba szűrjük, és tovább főzzük, míg egy kicsit besűrűsödik.
  6. A húst szeletekre vágjuk, és a mártással tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3135
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kész farce-hoz keverhetünk apróra vágott sonkát vagy apróra vágott gombát, amelyet előtte egy kis vajban megdinszteltünk.

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk