r
Nosalty Logó

Sült pudingos meggyes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szteri
Sült pudingos meggyes
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 979 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 3915 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    57 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    285 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    835.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.5 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    109.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    416 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    677 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    258 micro
Összesen 979 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    56.6 g

Zsír

  • Összesen
    228 g
  • Telített zsírsav
    137 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3342.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    1045 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    1173 mg
  • Nátrium
    908 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    417.9 g
  • Cukor
    226 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    436.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1665 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    499 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1440 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2710 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1031 micro
Összesen 3915 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 243 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A piskota hozáavalóit összekeverjük, egy kapcsos tortaformat sütőpapírral kibélelünk, és a masszát beletöltjük. Előmelegített sütőben 15 percet elősütjük.
  2. 3,5 dl tejben a cukorral felfőzzük a vaníliapudingot. A tűzről levéve belekeverjük a creme fraiche-t (vagy tejfölt).
  3. Az elkészült pudingkrémet a félkész piskótára öntjük, megszórjuk meggyel.
  4. További 25-30 percet sütjük.
  5. Jól behűtve szeleteljük!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 374
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 22591
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Osztrák szomszédainknál kostóltam ezt a sütit, és nagyon megízlett. Az egyik bevásárlóközpont fagyasztott részlegén árulnak szinte ugyanilyent. 

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...