r
Nosalty Logó

Sült kacsaszárnytő fehérboros párolt káposztával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Sült kacsaszárnytő fehérboros párolt káposztával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 361 kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1441 kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 98 kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    27.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    202.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    118 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    50 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 361 kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41 g

Zsír

  • Összesen
    110.8 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1356.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    583 mg
  • Nátrium
    291 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.2 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    809.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    234 mg
  • D vitamin:
    73 micro
  • K vitamin:
    472 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    311 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    198 micro
  • β-karotin
    253 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    184 micro
Összesen 1441 kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    92.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 98 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsaszárnytőket sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá mézet.
  2. A káposztát legyaluljuk. A hagymákat daraboljuk.
  3. Egy tepsit kacsazsírral kikenünk, rárakjuk a kacsaszárnytő-darabokat, ezekre is teszünk zsírt. Berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
  4. Egy serpenyőben megpirítjuk a köménymagot, kacsazsírt adunk hozzá, ezen megdinszteljük a hagymákat, cukorral karamellizáljuk. Ráöntjük az ecetet, fűszerezzük, s így pároljuk, a vége felé ráöntjük a bort is.
  5. Kb. 60 perc sütés után tálalunk.
  6. A tányérra rakunk egy kacsaszárnytőt, s szedünk mellé párolt káposztát.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 9187
  • Feltöltés dátuma: 2016. december 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Olcsó anyagból fejedelmi étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...