r
Nosalty Logó

Sült diós tészta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Sült diós tészta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 966 kcal
  • 9% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3864 kcal
  • 9% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 347 kcal
  • 9% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    678.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    320 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.4 g
  • Cukor
    80 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    226 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 966 kcal
  • 9% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.2 g

Zsír

  • Összesen
    155.9 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    86 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2714.4 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    497 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    409 mg
  • Foszfor
    1280 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    553.6 g
  • Cukor
    320 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    566 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    904 micro
  • Kolin:
    395 mg
  • Retinol - A vitamin:
    539 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    554 micro
Összesen 3864 kcal
  • 9% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    244.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 347 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát megfőzzük.
  2. A fehérjéket habbá verjük, a sárgákat habosra keverjük 8 dkg cukorral, vaníliás cukorral és a margarinnal, majd hozzákeverjük a tésztát és a habot.
  3. A dióhoz keverjük a 20 dkg cukrot és a tejet.
  4. Egy tepsit kikenünk olajjal, beleigazítjuk a tészta felét, majd a diós tölteléket, erre a maradék tészta kerül, és 200 fokon 30 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 95
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 47
  • Össznézettség: 17351
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy régi receptes könyvben találtam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...