r
Nosalty Logó

Sült csirkecombok tejszínes gombaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gombagasztro
Sült csirkecombok tejszínes gombaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 501 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2004 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    36.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    710.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    423 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    346.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 501 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.1 g

Zsír

  • Összesen
    144.4 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    488 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2841.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    185 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1693 mg
  • Nátrium
    612 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.7 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1387.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    215 micro
  • Kolin:
    395 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    480 micro
Összesen 2004 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    119 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat só-borssal fűszerezzük és kevés olajon egy serpenyőben előpirítjuk. Mikor kérget kapott a külseje, átszedjük egy hőálló tálba és fedő alatt 180 fokon kb. egy óra alatt készre sütjük.
  2. A serpenyőben visszamaradt pecsenyelébe tesszük az apróra vágott hagymát és fokhagymát és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a megmosott, negyedelt gombát és aranybarnára pirítjuk. Kiszedjük a gombát, majd a hagymás pecsenyelevet botmixerrel krémesítjük.
  3. Visszatesszük a gombát, felöntjük a tejszínnel, összeforraljuk, legvégén meghintjük zöldfűszerrel.
  4. A csirkecombokat ezen a gombaágyon ízlésesen tálaljuk és főtt rizzsel kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 160
  • Feltöltés dátuma: 2023. december 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült csirkecombok tejszínes gombaágyon
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...