r
Nosalty Logó

Sült csirkecomb Réka konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült csirkecomb Réka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 952 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1905 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 203 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.7 g

Zsír

  • Összesen
    80.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    272 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    895.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    235.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 952 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.5 g

Zsír

  • Összesen
    161.2 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1790.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    946 mg
  • Nátrium
    529 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    471.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    605 micro
Összesen 1905 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    191.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 203 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk.
  2. Sütés előtt egy nappal készítünk egy pácot. 3 gerezd fokhagymát és közepes fej vöröshagymát lereszelünk olajba, teszünk bele 8-10 szem egész fekete borsot, 1 mk köménymagot, 1-2 babérlevelet, csípős paprikát, és egy fél cs fokhagymás fűszersót. Ebbe tesszük bele a csirkecombokat egy éjszakára.
  3. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.
  4. Egy tepsit vagy jénait kikenünk a pác olajával, és belefektetjük a combokat, majd a tetejükre is csepegtetünk az olajból.
  5. Lefedve sütjük 1,5 órát úgy, hogy kb. félóránként forgatjuk, és locsolgatjuk őket.
  6. Majd még félórát sütjük fedő nélkül.
  7. Kívül finom ropogósra sült a bőre a comboknak, de belül nagyon puha maradt. Rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 15300
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki még eddig esetleg nem készített volna csirkecombot, annak ezzel a recepttel biztosan jól fog sikerülni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...