r
Nosalty Logó

Sült csirkecomb parmezánnal

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Sült csirkecomb parmezánnal
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A pácolt sülthöz

A sült tetejéhez

437
Kalória
25.9g
Fehérje
1.5g
Szénhidrátok
35.9g
Zsír
92.2g
Víz
133.2g
Koleszterin
123.7mg
Rost
528.8mg
Cukor
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A pácolt sülthöz

A sült tetejéhez

Összesen 437 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A pácolt sülthöz

A sült tetejéhez

Összesen 1751 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A pácolt sülthöz

A sült tetejéhez

Összesen 158 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    35.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    970.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    291 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    92.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 437 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    103.4 g

Zsír

  • Összesen
    143.7 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    533 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3881.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    661 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    1163 mg
  • Nátrium
    1812 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    368.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    300 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    226 mg
  • Retinol - A vitamin:
    293 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    487 micro
Összesen 1751 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    350 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    33.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 158 kcal

Elkészítés

A pácolt sülthöz

  1. Először elkészítjük a pácot a combokhoz. Az olajat beleöntjük egy tálba. Minden fűszerből fél kk-lal hozzáadunk, kivéve a koriandert ebből csak egy késhegynyit. A fokhagymát belenyomjuk, és jó alaposan összekeverjük. Hagyjuk állni 10 percet. Addig tisztítsuk meg a combokat.
  2. Beleforgatjuk a pácunkba a combokat, és jó alaposan beledörzsöljük a fűszereket, hogy mindenhol olyan legyen. Egy kicsit még sózzuk meg mindkét oldalát.
  3. Előveszünk egy tepsit, egy kis vizet teszünk az aljára, és rátesszük a husikat. Nem fedjük le semmivel.
  4. Előmelegített sütőben kis lángon pirulásig /kb. 1-1,5 óra, sajnos a hőfokot nem tudom megmondani, mert csak rovátkák jelzik a "fokokat"/ sütjük.
  5. Megszurkáljuk, ha akadás nélkül át tudjuk szúrni a villát, akkor átsültek a combok. Kivesszük a tepsit, és a felolvasztott vajjal megkenjük a húsok tetejét, és rászórjuk a parmezánt (ne sajnáljuk). Ha megvagyunk minddel, még 20 percre visszatesszük, és sárgás-barnára sütjük rajta a sajtot.
  6. Melegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Hétvégi családi összejövetelekre, ünnepekre vagy csak kicsit különlegesebb alkalmakra egy egyszerű sült hús helyett ez a verzió sokkal ütősebb. Plusz még egy kis bor mellé... Tökéletes!:)

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hankusz Sára

Piri-piri csirke

A piri-piri (vagy peri-peri) csirke egy népszerű, csípős, fűszeres csirkeétel, amely portugál gyarmati hatásokra alakult ki Afrikában. Az étel alapja a piri-piri paprika (afrikai ...

Hering András

Pesztós húsgolyós burger

Íme egy olaszos burger recept egy kis amerikai csavarral: egyszerű, laktató, gyors és isteni fogás, melyben egy adag pesztóval új szintre emeljük a húsgolyók ízvilágát, majd fűszeres ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Vadas mártás sertéshússal

Bizony, nem mindenki szereti a vadhúsokat... De nem is teheti meg, hogy megvegye... Sokan örülnének, ha csak mártásos tésztát ehetnének... Személy szerint, a családomat is ideértve, nem ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!