r
Nosalty Logó

Spárgával és sonkával töltött csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
SPAR
Spárgával és sonkával töltött csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 556 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2219 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 114 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    25761.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    542 mg
  • Nátrium
    24806 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    469 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    696 micro
Összesen 556 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    189.7 g

Zsír

  • Összesen
    78.9 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    103046.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    1147 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    285 mg
  • Foszfor
    2167 mg
  • Nátrium
    99223 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1261.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    552 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    177 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    725 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    393 micro
  • α-karotin
    35 micro
  • β-karotin
    1874 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2783 micro
Összesen 2219 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5378.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    5179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 114 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spárgát blansírozzuk: 1 percre forró vízbe tesszük, majd után hideg vízbe átpakoljuk, és ha lehűlt, kivesszük és lecsepegtetjük.
  2. A megtisztított csirkemellet óvatosan kiklopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk mindkét oldalát. Két-két spárgát néhány szelet mozzarellával együtt betekerünk egy-egy szelet sonkába, majd begöngyöljük egy-egy csirkemellbe.
  3. A csirkemellet egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, majd 190 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
  4. Rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2372
  • Feltöltés dátuma: 2018. május 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szezonális finomság. Egyszerű, mégis különleges.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...