r
Nosalty Logó

Spaghetti Carbonara Julie konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Spaghetti Carbonara Julie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 802 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1603 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 283 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.3 g

Zsír

  • Összesen
    34.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2572.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    1470 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    274 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    346 micro
Összesen 802 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.9 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5144.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    818 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    1054 mg
  • Nátrium
    2939 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    429 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    568 micro
  • Kolin:
    549 mg
  • Retinol - A vitamin:
    418 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    692 micro
Összesen 1603 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    905.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    518 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    97 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 283 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tarját felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk.
  2. A tojássárgáját és a reszelt parmezánt elkeverjük a tejszínben. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Közben feltesszük főni a tésztát.
  4. Ha kész a tésztánk, leszűrjük, de hagyjuk, hogy kicsit vizes maradjon. Visszaborítjuk az edénybe, ráöntjük a húst és a szószt. Gyors mozdulatokkal összekeverjük, és visszarakjuk a tűzhelyre. Addig kevergetjük, míg el nem kezd a tojás kötni. Azaz ne túl sokáig, nehogy rántottát kapjunk.
  5. Tálalás előtt, ha szükséges, fűszerezzük újra.
  • Elkészítettem: 290 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4810
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 17.

Ajánló

Füstölt sonka helyett természetesen használhatunk szalonnát is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy gyors, laktató klasszikus.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...