r
Nosalty Logó

Spagetti csirkemellel kaliforniai paprikával és lilahagymával

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Barilla
Spagetti csirkemellel kaliforniai paprikával és lilahagymával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 753 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3013 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 169 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1837.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    336 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    711 mg
  • Nátrium
    552 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    335 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    864 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    208 micro
Összesen 753 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.7 g

Zsír

  • Összesen
    56.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    443 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7351.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    435 mg
  • Kálcium
    1344 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    482 mg
  • Foszfor
    2842 mg
  • Nátrium
    2208 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    401.5 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    771.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    371 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    396 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    82 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1339 micro
  • Kolin:
    469 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3456 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    831 micro
Összesen 3013 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    413.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    195 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 169 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit egy nagy fazékban, sós, lobogó forró vízben al dentére főzzük.
  2. Ezalatt forrósítsunk fel egy evőkanál az olajat egy serpenyőben, dobjuk rá a fokhagymát, a hagymát, és pirítsuk 4 percig.
  3. Egy másik serpenyőben forrósítsunk fel egy evőkanál olajat, és süssük meg a csirkemell csíkokat.
  4. Adjuk hozzá a paprikacsíkokat a hagymás keverékhez, és pirítsuk 3 percig, majd öntsük fel az alaplével.
  5. Addig főzzük, míg a leve a felére csökken.
  6. Adjuk hozzá a csirkét, sózzuk, borsozzuk, majd vegyük le a tűzről, és szórjuk meg a sajttal. A frissen főtt, még forró spagettivel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 157
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10168
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Spagetti csirkemellel kaliforniai paprikával és lilahagymával
Barilla 60 recept

Gyors és különleges tésztaétel csirkemellel és kaliforniai paprikával megbolondítva. www.barilla.hu

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...