r
Nosalty Logó

Sörtésztában sült pulykamell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
sasika
Sörtésztában sült pulykamell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

A sütéshez

Összesen 1662 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

A sütéshez

Összesen 6642 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

A sütéshez

Összesen 269 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.3 g

Zsír

  • Összesen
    123.6 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    379 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2302.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    655 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    855 mg
  • Nátrium
    592 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    352 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    418 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    414 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 1662 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    297.1 g

Zsír

  • Összesen
    494.5 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    192 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    115 g
  • Koleszterin
    1515 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9208.3 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    356 mg
  • Kálcium
    2622 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    395 mg
  • Foszfor
    3422 mg
  • Nátrium
    2369 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    226.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1408.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1674 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    266 micro
  • Kolin:
    475 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1654 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    200 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    551 micro
Összesen 6642 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    372.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    57 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 269 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A tálaláshoz

A sütéshez

Elkészítés

A húshoz

  1. Elkészítjük a masszát: a lisztbe rakunk sót, kurkuma port, zúzott fokhagymát, tojásokat és a sör hozzáadásával simára keverjük. Kicsit legyen sűrűbb mint a palacsintatészta.
  2. A hússzeleteket megsózzuk.
  3. Olajat hevítünk a tűzhelyen (annyit, hogy a húsokat sütés közben ellepje).
  4. Ezután a hússzeleteket belemártjük a masszába (mindenhol befedje), és a forró olajban kisütjük.
  5. Kivesszük és lecsepegtetjük.
  6. Tálaláskor meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 357
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 31519
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 01.

Ajánló

Hasábburgonyával kínáljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
sasika 5 recept

Ezt a receptet munkám során az egyik étteremben tanultam. El sem hittem, hogy ilyen egyszerű és hihetetlenül finom. Arra fel kell készülni, hogy nagyon laktató.

Hozzávalók

A húshoz

A tálaláshoz

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...