r
Nosalty Logó

Sörrel párolt zöldséges csirkecomb csőben

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Marti48
Sörrel párolt zöldséges csirkecomb csőben
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

534
Kalória
23.7g
Fehérje
23.6g
Szénhidrátok
37.2g
Zsír
305.2g
Víz
120.9g
Koleszterin
5.1g
Rost
8.9g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1068 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 92 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    689.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    281 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    305.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1336 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    5261 micro
  • β-karotin
    12975 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1342 micro
Összesen 534 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.5 g

Zsír

  • Összesen
    74.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1379.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    562 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    610.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2673 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    107 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    10521 micro
  • β-karotin
    25951 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    2684 micro
Összesen 1068 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    51.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    227 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    893 micro
  • β-karotin
    2203 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 92 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszersóval, a megtisztított répát, a jól leöblített pórét vékony karikákra vágjuk.
  2. Az olaj felét felhevítjük, és a répát rázogatás közben sütjük addig, amíg kicsit fehéredni kezd. Ekkor megborsozzuk, hozzáadjuk a póréhagymát, és pár percig együtt dinszteljük a répával. Az egészet egy kisebb jénai tálba szedjük.
  3. Az olaj másik felét szinten felhevítjük, ebben elősütjük a combokat, majd enyhén megpirítva ráhelyezzük a zöldségekre.
  4. A fokhagymákat megtisztítva, hosszában kettévágjuk, és a hús alá dugjuk. Egy-két leveles petrezselyem ágat helyezünk az egész tetejére. Aláöntjük a sört.
  5. Az edényt lefedjük alufóliával, és előbb 250 fokon, majd kb. 20 perc után 220 fokon megpároljuk a húst. Ha már puha, levesszük róla a fóliát, és a tetejét megpirítjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés ideje: 30 perc
  • Főzés módja: sörös
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x30

Variáltam egy kicsit, sült is legyen, köret is legyen - jól sikerült.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hankusz Sára

Krémes tejszínes pulykaragu

A tejszínes pulykaragu egyszerűen elkészíthető, így ideális egy hétköznapi ebédhez vagy vacsorához. Rövid idő alatt tápláló, ízletes fogás kerülhet az asztalra, amihez elegendő ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!