r
Nosalty Logó

Sörös csirke korianderes répával

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Alexandra
Sörös csirke korianderes répával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
sörös
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 382 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1528 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 98 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    490 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    250 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    186.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    334 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    2950 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 382 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.5 g

Zsír

  • Összesen
    99.5 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1960.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    125 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    174 mg
  • Foszfor
    998 mg
  • Nátrium
    553 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    746 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1335 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    11800 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    858 micro
Összesen 1528 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    314 micro
  • β-karotin
    749 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 98 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, majd papírtörlön hagyjuk megszáradni.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és beletesszük a csírkecombokat, megszórjuk korianderrel, sóval, borssal, és elkezdjük pirítani, hogy kérge legyen.
  3. Miután kérget kapott, a combokat beletesszük olajozott sütőtálba, és a combokat meglocsoljuk 1 dl sörrel.
  4. Majd előmelegített sütőbe tesszük, és lefedve, 50 perc alatt puhára pároljuk.
  5. Mikor már puha, levesszük a fóliát, és 10 perc alatt megpirítjuk.
  6. Elkészítjük a köreteket: a sárgarépát megpucoljuk, majd megmossuk, és kis hasábokra szeleteljük.
  7. Egy serpenyőbe olajat hevítünk, és beletesszük a sárgarépát. Megszórjuk korianderrel, borssal, sóval, és addig pirítjuk, míg puha nem lesz.
  8. A krumplit megpucoljuk, majd megmossuk, és kis karikákra vágjuk. Majd forró olajban kisütjük őket.
  9. Ha kész a csirkecomb, akkor a sárgarépával és a krumplival tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4278
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 05.

Ajánló

Rizzsel is lehet tálalni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sörös csirke korianderes répával
Alexandra 42 recept

Gondoltam, kipróbálok valami alkoholos ételt. Ezt hoztam ki belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...