r
Nosalty Logó

Sertésszelet zöldborsos mártással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Sertésszelet zöldborsos mártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 599 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1196 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 217 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.8 g

Zsír

  • Összesen
    48.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    209 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    635.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    359 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    152.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 599 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.6 g

Zsír

  • Összesen
    97.4 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    418 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    717 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    305 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 1196 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    233 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, 2 szeletre vágjuk, egy kicsit ellapítjuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, a forró olajban, magas hőmérsékleten 1-1 percig sütjük, majd közepes hőmérsékleten további 2-2 percig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, kivesszük, alufóliába csomagoljuk, és melegen tartjuk.
  3. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, a visszamaradt pecsenyezsírban üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a durvára vágott zöldborst.
  4. Hozzákavarjuk a creme fraichet, a mustárt és a tejszínt, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal, és Worcestershire mártással ízesítjük.
  5. A húst a mártásba tesszük, és felforrósítjuk.
  • Sütés ideje: 6 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 140
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 7154
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, gyors és finom. Tálaljuk rizzsel, tésztával vagy burgonyával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...