r
Nosalty Logó

Sertéslapocka kínai módra spagettivel

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Éva-Anyóca
Sertéslapocka kínai módra spagettivel
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

1180
Kalória
65.5g
Fehérje
155.1g
Szénhidrátok
34g
Zsír
1368.9g
Víz
113.6g
Koleszterin
19.5g
Rost
26g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 1180 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 5898 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A húshoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 71 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3373.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    336 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    285 mg
  • Foszfor
    838 mg
  • Nátrium
    1759 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    155.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    1368.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    599 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    260 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 1180 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    327.4 g

Zsír

  • Összesen
    170.1 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    568 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16867.8 g
  • Cink
    49 mg
  • Szelén
    628 mg
  • Kálcium
    1678 mg
  • Vas
    81 mg
  • Magnézium
    1424 mg
  • Foszfor
    4192 mg
  • Nátrium
    8793 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    14 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    775.3 g
  • Cukor
    130 mg
  • Élelmi rost
    97 mg

Víz

  • Összesen
    6844.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    560 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    78 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2995 micro
  • Kolin:
    925 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1298 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 5898 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    81.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    828 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 71 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst mossuk, felszárítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
  2. A hagymákat tisztítjuk és kockára vágjuk, illetve áttörjük.
  3. Egy tálban a hússzeleteket, a hagymákat, a szeletelt gombát, a paradicsomlevet, és az összes fűszert összekeverjük, és hagyjuk legalább húsz percig állni.
  4. Ekkor a végén kerül bele a fehérbab konzerv (levét leöntve!), óvatosan elkeverjük.
  5. Nagy ovális szedőkanállal a sütőzacskóba tesszük át, lezárjuk, beletesszük a tepsibe, a tetején 4-5 lyukat szúrunk fogpiszkálóval.
  6. Betesszük a sütő középső rácsára, a sütő kb. 160-170 fok legyen, és megsütjük-pároljuk. Látjuk, érezzük az illatát, majd ezután kikapcsoljuk, de benn hagyjuk a sütőben, hogy melegen tartsa.
  7. Lobogó sós-olajos vízben az előírás szerint kifőzzük a spagettit, lecsepegtetjük, és tálba szedjük, melegen tartva.
  8. Egy tálba öntjük ki a zacskóból a szószos húst, majd pedig tányéron tálaljuk a spagettivel, és megszórjuk szezámmaggal, kínáljunk hozzá házi savanyú uborkát.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 perc
  • Főzés ideje: 8 perc
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 40x30x8

Szerettem volna a sertéslapockát is kipróbálni kínai ízekkel, és a gyors és szaftosságot is meghagyó sütőzacskós módon. Sikerült, finom lett, a családnak ízlett.:-))

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hankusz Sára

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Húsvéti bableves

A Húsvétot mindig lelkes készülődés, és a jó minőségű házilag füstölt sonkák utáni hajtóvadászat előzi meg. A nagyszombati vacsora elteltével azonban legtöbben telítődnek a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!