r
Nosalty Logó

Semifreddo alla straciattela

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Semifreddo alla straciattela
adag
Előkészítés
perc
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tejszínes krémhez

A nugátkrémhez

A tálaláshoz

Összesen 311 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tejszínes krémhez

A nugátkrémhez

A tálaláshoz

Összesen 3102 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tejszínes krémhez

A nugátkrémhez

A tálaláshoz

Összesen 338 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.5 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    133 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 311 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.1 g

Zsír

  • Összesen
    215.3 g
  • Telített zsírsav
    150 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    988 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2590.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    628 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    346 mg
  • Foszfor
    1085 mg
  • Nátrium
    441 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    264.8 g
  • Cukor
    230 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    367.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1351 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    211 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    531 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1328 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    773 micro
Összesen 3102 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    40 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    144 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 338 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tejszínes krémhez

A nugátkrémhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tejszínes krémhez

  1. A tejszínt kemény habba verjük. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorralkézi mixerrel kb. 10 perc alatt habosra keverjük. A tejszínt óvatosan hozzákeverjük. A nugátkrémet felmelegítjük, majd hűlni hagyjuk. A csokoládét apróra vágjuk. Egy 1,5 l űrtartalmú hosszúkás formát háztartási fóliával kibélelünk. A fagylalt (tejszínes)krémet az előkészített formába öntjük. A folyékony nugátkrémet és a kockákra vágott csokoládét elosztjuk a krémre.Egy villa segítségévelmárványosra keverjük. Fóliával lefedjük, és legalább 8 órára a fagyasztóba tesszük. 10-15 perccel a tálalás előtt a semifreddot kivesszük a hűtőből, kiborítjuk a formából, lehúzzuk a fóliát, kakaóval megszórjuk. Szeletekre vágjuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 374
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 31485
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kakaóval való megszórást el is hagyhatjuk, és tálaljuk valamiféle gyümölcsszósszal vagy csokoládészósszal.

Hozzávalók

A tejszínes krémhez

A nugátkrémhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...