r
Nosalty Logó

Sárgabarackos kockák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gerdi
Sárgabarackos kockák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1153 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4601 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 222 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.5 g

Zsír

  • Összesen
    65.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    195 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1302 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    559 mg
  • Nátrium
    319 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.8 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    274.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    844 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    588 micro
  • α-karotin
    44 micro
  • β-karotin
    2932 micro
  • β-crypt
    246 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    463 micro
Összesen 1153 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70 g

Zsír

  • Összesen
    262.6 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    79 g
  • Koleszterin
    779 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5207.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    151 mg
  • Kálcium
    1287 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    2236 mg
  • Nátrium
    1275 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    515.4 g
  • Cukor
    298 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1096.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3374 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    267 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    681 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2351 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    11727 micro
  • β-crypt
    986 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1853 micro
Összesen 4601 kcal
  • 3% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    568 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 222 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A margarint elkeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyikkel simára keverjük.
  2. Hozzáadjuk a tejfölt.
  3. A sütőport, a kakaót elvegyítjük a liszttel, a masszához keverjük a dióval együtt.
  4. A masszát kikent tepsibe simítjuk.
  5. A megmosott, leszárogatott barackokat félbevágjuk. Kirakjuk vele a süti tetejét héjukkal lefele.
  6. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  7. Ha kihűlt, fahéjas porcukorral szórjuk be, szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28x34
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6874
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A baracklekvárból kimaradt gyümölcsből készült. A receptet egy Rama receptfüzetben találtam, kissé átalakítottam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...