r
Nosalty Logó

Sárgabarackos joghurttorta kekszalappal

5,0

1 ÉRTÉKELÉS10 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Rumiszivi
Sárgabarackos joghurttorta kekszalappal
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Tészta

Sárgabarackos töltelék

Joghurtos töltelék

Díszítéshez

440
Kalória
6.7g
Fehérje
55g
Szénhidrátok
22.2g
Zsír
143.1g
Víz
61.6g
Koleszterin
2.2g
Rost
32.8g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tészta

Sárgabarackos töltelék

Joghurtos töltelék

Díszítéshez

Összesen 440 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tészta

Sárgabarackos töltelék

Joghurtos töltelék

Díszítéshez

Összesen 3519 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tészta

Sárgabarackos töltelék

Joghurtos töltelék

Díszítéshez

Összesen 174 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    143.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    222 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    674 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 440 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54 g

Zsír

  • Összesen
    177.2 g
  • Telített zsírsav
    108 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    493 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2201.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    655 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    678 mg
  • Nátrium
    660 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    439.8 g
  • Cukor
    263 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

Víz

  • Összesen
    1144.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1773 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1303 micro
  • α-karotin
    92 micro
  • β-karotin
    5392 micro
  • β-crypt
    484 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    429 micro
Összesen 3519 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    109 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    34 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    56.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 174 kcal

Elkészítés

Tészta

  1. A háztartási kekszet jó alaposan összetörjük, és a felolvasztott vajjal összedolgozzuk.
  2. Egy tortaformát kibélelünk fóliával (vagy mikrotén zacskóval), és a kekszes masszát alaposan lenyomkodjuk az aljára. Hűtőbe rakjuk.
  3. A sárgabarackot kimagozzuk, és feltesszük a cukorral és annyi vízzel főzni, ami ellepi. Ha megfőtt a barack, a 200 ml vízben elkeverjük a pudingporokat, és ráöntjük a barackra. Addig főzzük, míg sűrű nem lesz.
  4. A formát kivesszük a hűtőből, és a kekszes alapra ráöntjük a forró, barackos pudingot. Hagyjuk alaposan kihűlni.
  5. A joghurtokat összekeverjük a cukorral, a tejszínt kemény habbá verjük. A zselatinport feloldjuk 100 ml forró vízben, és hozzákeverjük a joghurtos masszához, majd ráöntjük a kihűlt barackos pudingra.
  6. Csokoládéforgáccsal díszítjük.
  7. Legalább 6 órát állni hagyjuk a hűtőben, azután felszeleteljük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés ideje: 15 perc
  • Főzés módja: süti sütés nélkül
  • Tepsi mérete: 22

Szeretem a sárgabarackot, a joghurt még jobban kihozza az ízét. Finom.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Óriás piskótatallér

Sokunk kedvenc piskótás-zselés-csokis édessége gigantikus formában kerülhet most asztalra: igen, ez itt egy óriás piskótatallér. 30 centiméteres átmérője nem az egyetlen ...

Lakos Benedek

Epres tejberizstorta

A legpuhább piskótán ülő krémes tejberizs és az őket felül bevonó harsány eperzselé olyan tortát alkotnak, amely méltán megérdemli a klasszikus jelzőt. Születésnapra, de akár egy ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!