Sajtos-túrós pogácsa keNoe konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
1160
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
4639
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.3 g
Zsír
-
Összesen 68 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 91 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3159.4 g
-
Cink 166 mg
-
Szelén 52 mg
-
Kálcium 324 mg
-
Vas 127 mg
-
Magnézium 48 mg
-
Foszfor 451 mg
-
Nátrium 1980 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 101.1 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 102.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 649 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 59 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 16 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 75 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 124 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 617 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 392 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 83 micro
Összesen
1160
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 137.2 g
Zsír
-
Összesen 271.8 g
-
Telített zsírsav 75 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 114 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 65 g
-
Koleszterin 365 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 12637.7 g
-
Cink 662 mg
-
Szelén 209 mg
-
Kálcium 1297 mg
-
Vas 509 mg
-
Magnézium 190 mg
-
Foszfor 1803 mg
-
Nátrium 7918 mg
-
Réz 26 mg
-
Mangán 24 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 404.2 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 411.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2597 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 24 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 71 micro
-
K vitamin: 238 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 64 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 301 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 496 micro
-
Kolin: 261 mg
-
Retinol - A vitamin: 2467 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1569 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 333 micro
Összesen
4639
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.8 g
Zsír
-
Összesen 21.4 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 996.7 g
-
Cink 52 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 102 mg
-
Vas 40 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 142 mg
-
Nátrium 624 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 32.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 205 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 24 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 195 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 124 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 26 micro
Összesen
366
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A megadott sorrendben a kenyérsütő gépbe tesszük a hozzávalókat, és megkelesztjük a tésztát, vagy kézzel begyúrjuk, és úgy kelesztjük.
- A megkelt tésztát lisztezett gyúródeszkán kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk, négybe hajtjuk, és 15 percig magára hagyjuk. Minél többször ismételjük ezt a lépést, annál magasabb tésztánk lesz a sütés végén.:)
- Az utolsó lépésnél 4 cm vastagra nyújtjuk a tésztát, megkenjük egy felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a tésztát.
- Előmelegített sütőben 160 fokon aranybarnára sütjük. (Kb. 10- 15 perc alatt.)
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 61
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 10216
- Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
Nagyfiam kedvenc pogácsája!:)