r
Nosalty Logó

Sajtos roló ahogy TraRita készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
TraRita
Sajtos roló ahogy TraRita készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 1030 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 4116 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 287 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.4 g

Zsír

  • Összesen
    78.8 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1492.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    568 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    302 mg
  • Nátrium
    570 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    645 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    618 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 1030 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113.8 g

Zsír

  • Összesen
    315.4 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    668 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5971.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    2270 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    1210 mg
  • Nátrium
    2278 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2580 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    132 micro
  • K vitamin:
    193 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    358 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2473 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1293 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    505 micro
Összesen 4116 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    416.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    180 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    90 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 287 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejet felforraljuk
  2. A margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és kicsit pirítjuk.
  3. Fokozatosan adagoljuk hozzá a forró tejet, és ügyelünk arra, hogy csomómentes legyen.
  4. Hozzáadjuk a tojássárgáját, és jól kikeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és a 20 dkg reszelt sajtot is beletesszük.
  5. A tojások fehérjéből kemény habot verünk, és azt is hozzákeverjük, majd kihűtjük.
  6. A leveles tésztából ujjnyi csíkokat vágunk, majd formára tekerjük.
  7. Lekenjük tojással, és megsütjük.
  8. A kihűlt krémet átkeverjük, nyomózsákba tesszük, és a szintén kihűlt rolókat megtöltjük, a végeit reszelt sajtba mártjuk. Ez a krémmennyiség kb. 20-25 db rolóra elegendő.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 311
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 53213
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos roló ahogy TraRita készíti
TraRita 118 recept

Szintén kedves vendég nálunk a sajtos roló:). Igazából nem is macerás, csak egy kis kedv kell hozzá, hogy elkészítsük. :) Van egy isteni vajas tészta recept az Andi konyhája oldalán. Én már azt elkészítettem. Elsőre lehet, hogy nyűgösnek tűnik az előállítása, de abszolút nem nehéz. Bátran ajánlom mindenkinek!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...