r
Nosalty Logó

Sajtos-pizzás muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Sajtos-pizzás muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 556 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2218 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 246 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1573.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    379 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    704 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    85.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    257 micro
  • Lut-zea
    150 micro
Összesen 556 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.8 g

Zsír

  • Összesen
    92.6 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    631 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6293.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    1518 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    1652 mg
  • Nátrium
    2817 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    262.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    343.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    830 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    100 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    804 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    281 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    601 micro
Összesen 2218 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    704 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    315 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    115 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 246 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat habverővel jól felverjük.
  2. Hozzáadjuk a többi anyagot, de a sajtból a felét tegyük félre, ezzel szórjuk meg a muffin tetejét.
  3. Kivajazott, kilisztezett formába 3/4-ig töltjük. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Előmelegített sütőbe tesszük sütni.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12929
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 01.

Ajánló

Fűszerezhetjük oregánóval, tehetünk még bele bazsalikomot, mert ezek a pizza fűszerei. Ez nincs benne az eredeti receptben, én  viszont szeretem. Paradicsom helyett tehetünk bele olívabogyót vagy mindkettőt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ha nincs kevdem pizzát sütni, akkor ez egy-kettő készen van. Nagyon jó, ha utazunk. A kosarakat kenjük ki olajjal,mert nekem is bele szokott ragadni ,ezért inkább nem használok kosarat. A formát kivajazom,kiszórom liszttel,prézlivel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...