r
Nosalty Logó

Sajtos-mandulás rudacska

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Sajtos-mandulás rudacska
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 847 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 6772 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 476 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.6 g

Zsír

  • Összesen
    63.4 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    233 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1631.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    480 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    522 mg
  • Nátrium
    491 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    446 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    437 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 847 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    188.7 g

Zsír

  • Összesen
    506.8 g
  • Telített zsírsav
    247 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    182 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    1863 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13054.1 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    301 mg
  • Kálcium
    3842 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    752 mg
  • Foszfor
    4179 mg
  • Nátrium
    3931 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    389.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    300.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3564 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    60 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    170 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    366 micro
  • Kolin:
    893 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3498 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    797 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1007 micro
Összesen 6772 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    35.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    914.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    275 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 476 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az összes alapanyagot összegyúrjuk, folpackba csomagolva legalább fél órára hűtőbe tesszük.
  2. Ha a tészta pihent, elővesszük, 3 cipóra osztjuk, melyeket kinyújtunk 2-3 mm vékonyra és sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük. Megkenjük tojással, reszelt sajttal megszórjuk és derelyevágóval felvágjuk kis csíkokra.
  3. 200 C-ra előmelegített sütőben (alul- felül sütés/ vagy hőlégkeverésen 180-190 C-on) rózsaszínre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 39x33
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2543
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-mandulás rudacska
Évi néni 1830 recept

Férjem ügyeletbe menvén mindig megvendégeli a kollégáit. Nagy közös étkezést csapnak-mindenki hoz valamit alapon. Oda készítettük ezt a finomságot.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek