Sajtos husi 2.
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
pamelie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
250g csirkemellfilé300 kcal
-
11g napraforgó olaj94 kcal
-
75g füstölt sajt246 kcal
-
75g ementáli sajt295 kcal
-
125g főzőtejszín164 kcal
-
94g tejföl186 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
5g mustár3 kcal
-
17g bacon67 kcal
Összesen
1355
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
1000g csirkemellfilé1200 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
-
300g füstölt sajt984 kcal
-
300g ementáli sajt1179 kcal
-
500g főzőtejszín655 kcal
-
375g tejföl743 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
20g mustár12 kcal
-
68g bacon267 kcal
Összesen
5416
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
38.4g csirkemellfilé46 kcal
-
1.6g napraforgó olaj14 kcal
-
11.5g füstölt sajt38 kcal
-
11.5g ementáli sajt45 kcal
-
19.2g főzőtejszín25 kcal
-
14.4g tejföl28 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.8g mustár0 kcal
-
2.6g bacon10 kcal
Összesen
206
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 101.7 g
Zsír
-
Összesen 98.9 g
-
Telített zsírsav 37 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 363 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2861 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 92 mg
-
Kálcium 913 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 121 mg
-
Foszfor 1187 mg
-
Nátrium 541 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.8 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 394.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 478 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 266 mg
-
Retinol - A vitamin: 469 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 99 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
1355
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 406.7 g
Zsír
-
Összesen 395.6 g
-
Telített zsírsav 148 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 96 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 34 g
-
Koleszterin 1450 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 11444 g
-
Cink 24 mg
-
Szelén 368 mg
-
Kálcium 3650 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 485 mg
-
Foszfor 4746 mg
-
Nátrium 2164 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 47.3 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 1577.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1912 micro
-
B6 vitamin: 9 mg
-
B12 Vitamin: 13 micro
-
E vitamin: 28 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 31 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 100 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 159 micro
-
Kolin: 1065 mg
-
Retinol - A vitamin: 1875 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 397 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 3 micro
-
Lut-zea 62 micro
Összesen
5416
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 15.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 56 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 439.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 140 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 182 mg
-
Nátrium 83 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 60.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 73 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 72 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
206
kcal
Hozzávalók
-
100 dkg csirkemellfilé
-
0.5 dl napraforgó olaj
-
30 dkg füstölt sajt
-
30 dkg ementáli sajt
-
5 dl főzőtejszín
-
375 g tejföl
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkemelleket felszeleteljük, sóval, borssal, mustárral ízesítjük és egy fél óráig állni hagyjuk.
- Minimális forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk.
- A sajtokat lereszeljük, beleforgatjuk a melleket.
- A tejszínt és a tejfölt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a húsból kifolyt pecsenyelevet és a kihűlt olajat.
- Egy tálba öntünk egy kicsit a tejszínes keverékből, leteszünk egy réteg húst, rászórjuk a maradék sajt felét, majd rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
- A tetejére baconcsíkokat helyezünk, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 66
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 6746
- Feltöltés dátuma: 2011. június 09.
Ajánló
Köretként juhtúrós-baconos töltött gomba és zöldséges rizs készült hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
pamelie
59 recept
A pizzázás után maradt sajtokat szerettem volna felhasználni, és mivel csirkemellből is maradt egy jó adag, adta magát az ötlet.