r
Nosalty Logó

Sajtos hajtogatott pogácsa

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
b.agi
Sajtos hajtogatott pogácsa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Dupla adaghoz

Összesen 1713 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Dupla adaghoz

Összesen 6852 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Dupla adaghoz

Összesen 354 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    46.3 g

Zsír

  • Összesen
    80.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    228 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2858.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    550 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    649 mg
  • Nátrium
    1456 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    753 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    723 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 1713 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    185.1 g

Zsír

  • Összesen
    320.3 g
  • Telített zsírsav
    113 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    123 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    911 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11433.6 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    418 mg
  • Kálcium
    2200 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    348 mg
  • Foszfor
    2598 mg
  • Nátrium
    5824 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    797.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    603.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3013 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    136 micro
  • K vitamin:
    201 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    772 micro
  • Kolin:
    557 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2894 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1398 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    656 micro
Összesen 6852 kcal
  • 10% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    589.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    300 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    149 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 354 kcal

Hozzávalók

Dupla adaghoz

Elkészítés

Dupla adaghoz

  1. 3 evőkanál tejfölt meglangyosítunk, beletesszük az élesztőt. (Egy pici cukrot is tegyünk bele.)
  2. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk. Lereszeljük a sajtot.
  3. Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk.
  4. Egy éjszakára, de minimum 2 órára betesszük a hűtőbe.
  5. Pihentetés közben kinyújtjuk, megkenjük egy kis olvasztott vajjal. Ezt legalább kétszer ismételjük meg.
  6. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, megkenjük tojássárgával, bevagdossuk.
  7. Kiszaggatjuk, és megszórjuk a tetejét sajttal.
  8. Szép barnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 9296
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet egy volt kolléganőmtől kértem el. Egy munkahelyi bulira sütötte. Két perc alatt befaltuk! Otthon is hasonló sorsra jut nagyon hamar. Ezért is szoktam dupla adagot készíteni. :)

Hozzávalók

Dupla adaghoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...