r
Nosalty Logó

Sajtos csirkecomb káposztaágyon

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Sajtos csirkecomb káposztaágyon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 874 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3493 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.8 g

Zsír

  • Összesen
    67.4 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    299 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3346.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    474 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    610 mg
  • Nátrium
    2110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    970 micro
Összesen 874 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    203.2 g

Zsír

  • Összesen
    269.8 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    102 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    1197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13386.2 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    204 mg
  • Kálcium
    1896 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    363 mg
  • Foszfor
    2439 mg
  • Nátrium
    8441 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.8 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2003.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1084 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    157 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    329 micro
  • Kolin:
    568 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1064 micro
  • α-karotin
    50 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3880 micro
Összesen 3493 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    490.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Csirkecombot besózzuk, olajjal kikent tepsibe fektetjük, öntünk alá 0.5 dl vizet, fóliával letakarjuk, és sütjük.
  2. Hagymát megpucoljuk, felkockázzuk olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a megmosott savanyú káposztát.
  3. Ráöntjük a vizet, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, zúzott fokhagymát hozzáadjuk.
  4. Amikor a hús majdnem megsült, kiszedjük egy tányérra.
  5. Tepsi aljára tesszük a káposztát, ráfektetjük a csirkecombot, leöntjük a reszelt sajttal kikevert tejföllel, és készre sütjük fólia nélkül.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 172
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5592
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos csirkecomb káposztaágyon
Salamon Csilla 1202 recept

Igazi laktató, tartalmas étel, akár köret nélkül is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...