r
Nosalty Logó

Rozmaringos-kakukkfüves nyúlcombok

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Rozmaringos-kakukkfüves nyúlcombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Összesen 582 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Összesen 2331 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Összesen 99 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.8 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1934.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    766 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 582 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    235.3 g

Zsír

  • Összesen
    124.8 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    700 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7737.2 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    1358 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    318 mg
  • Foszfor
    3062 mg
  • Nátrium
    2700 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.6 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1684.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    445 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    74 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    412 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    163 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 2331 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    325.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 99 kcal

Hozzávalók

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Elkészítés

A nyúlcomb pácolásához

  1. A húst lemossuk, majd egy jól záródó edénybe tesszük. Körészórjuk a pácléhez szükséges fűszereket és hagymákat, majd felöntjük az íróval. Hűtőbe tesszük, és kb. 1 napig pácoljuk, közben összerázogatjuk.
  2. A húst kiszedjük a pácléből, langyos vízzel lemossuk, és szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A páclevet leszűrjük.
  3. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A húst megpirítjuk a forró olajban, hozzáadjuk a leszűrt zöldségeket és fűszereket, és együtt tovább pirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés levest, lefedjük, és lassú tűzön pároljuk, amíg megpuhul, közben, ha szükséges, öntünk hozzá levest.
  4. Mikor a hús megpuhult, vegyük ki a pecsenyeléből, és tartsuk melegen.
  5. A pecsenyelevet öntsük fel a maradék levessel, szűrjük át, tegyük vissza a serpenyőbe, és főzzük fel, keverjünk hozzá 2-3 ek hideg vajat.
  6. A szószt tálaljuk a húshoz.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 28550
  • Feltöltés dátuma: 2009. december 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A szószt ízesíthetjük tejföllel vagy mustárral is.

Hozzávalók

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...