r
Nosalty Logó

Rozmaringos hal répával, borsóval

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rozmaringos hal répával, borsóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1507 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 111 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    28.2 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    821.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    867 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    3110 micro
  • β-karotin
    7730 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2086 micro
Összesen 377 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    112.6 g

Zsír

  • Összesen
    79.9 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3284.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    351 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    1711 mg
  • Nátrium
    862 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.1 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1055.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3469 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    138 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    355 micro
  • Kolin:
    517 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    12441 micro
  • β-karotin
    30921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    8343 micro
Összesen 1507 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    899 micro
  • β-karotin
    2234 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    603 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félretesszük.
  2. A halat besózzuk, a rozmaringot és a fokhagymát felaprítjuk.
  3. Serpenyőben felolvasztjuk a vaj felét, hoozáadjuk a rozmaringot és a fokhagymát, majd a halat.
  4. Mindkét oldalát ropogósra sütjük.
  5. Ha kész a hal, a maradék vajon átmelegítjük a zöldségeket.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 321
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 34
  • Össznézettség: 57351
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet a "Meglepetés" 18. számában találtam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...