r
Nosalty Logó

Ropogós csirkecomb sósperec bundában

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Laura36
Ropogós csirkecomb sósperec bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 754 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3011 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 205 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.2 g

Zsír

  • Összesen
    41.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1777.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    423 mg
  • Nátrium
    1184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    186.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    382 micro
Összesen 754 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    172.8 g

Zsír

  • Összesen
    166.2 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    1193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7110.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    242 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    1692 mg
  • Nátrium
    4735 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    200.2 g
  • Cukor
    85 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    747.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    355 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    703 mg
  • Retinol - A vitamin:
    350 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1527 micro
Összesen 3011 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    483.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Robotgépben vagy zacskóban zúzzuk morzsává a sósperecet.
  2. A csirkecombokat panírozzuk be: liszt, tojás, majd forgassuk alaposan a sóspereces morzsába.
  3. Tegyük a csirkét egy tepsibe, spricceljünk rá olívaolajat, és 200 fokon kb 35 perc alatt süssük ropogósra.
  4. Öntet: Keverjük össze a mustárt, a mézet és a borecetet, ezt tálaljuk a csirkecombok mellé.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 3938
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 17.

Ajánló

Én nem sóztam meg a csirkét, mert azt gondoltam, hogy a perecektől jó sós lesz. Tévedtem. Meg kell sózni a húst.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Laura36 77 recept

Nem akartam rántott húst sütni, de tulajdonképpen ez mégis az. A perecbundától nagyon jó ropogós lesz, a tepsiben sütéstől pedig nem fog olajtól tocsogni. Forrás: GoodFood

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...