r
Nosalty Logó

Rizses hús csirkéből Kodaktól

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Kodak
Rizses hús csirkéből Kodaktól
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

592
Kalória
20.1g
Fehérje
69.4g
Szénhidrátok
25.1g
Zsír
260.4g
Víz
80.6g
Koleszterin
3.3g
Rost
1.3g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 592 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3558 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    25.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1122.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    226 mg
  • Nátrium
    793 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    260.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 592 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120.6 g

Zsír

  • Összesen
    150.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6734.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    1354 mg
  • Nátrium
    4757 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    416.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

Víz

  • Összesen
    1562.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    343 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1211 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    2095 micro
  • β-crypt
    495 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1995 micro
Összesen 3558 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    243.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 128 kcal

Elkészítés

  1. A felkockázott hagymákat az olajon megdinszteljük egy nagyobb lábosban.
  2. Kb. 5-10 perc elteltével rátesszük a felkockázott csirkehúst, és fehéredésig, kb. 15 percet pirítjuk, néha megkavarva.
  3. Rámérjük a fűszerpaprikát, átkeverjük, majd 1 liter vízzel felöntjük. Kb. 15 percig főzzük közepes lángon.
  4. Ezt követően hozzáadjuk az átmosott rizst, és további 15 percig főzzük, időnként megkavarva. Közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 50 perc

Egyszerű és gyorsan elkészül. Ebédre vagy vacsorára bármely évszakban.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!