Retró kaszinótojás
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 29% Zsír
Összesen
407
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 29% Zsír
Összesen
1621
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.2 g
Zsír
-
Összesen 40.3 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 258 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 524.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 131 mg
-
Nátrium 316 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 82.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 195 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 182 mg
-
Retinol - A vitamin: 193 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 305 micro
Összesen
407
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.7 g
Zsír
-
Összesen 161.3 g
-
Telített zsírsav 46 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 1031 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2099.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 76 mg
-
Kálcium 192 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 522 mg
-
Nátrium 1266 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.8 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 330.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 779 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 198 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 120 micro
-
Kolin: 729 mg
-
Retinol - A vitamin: 771 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 89 micro
-
β-crypt 23 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1220 micro
Összesen
1621
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.8 g
Zsír
-
Összesen 25.4 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 163 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 331.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 82 mg
-
Nátrium 200 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 52.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 123 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 31 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 115 mg
-
Retinol - A vitamin: 122 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 192 micro
Összesen
256
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tojásokat megfőzzük.
- A majonézt kikeverjük a mustárral, porcukorral, sóval, borssal, tejföllel és a citromlével.
- A tojásokat megpucoljuk, félbevágjuk, és kikaparjuk a sárgájukat. Hozzáadjuk a puha vajat, és kikeverjük.
- Beleteszünk 2 evőkanálnyit a tartármártásból, és kikeverjük. Visszatöltjük a tojásokba a krémet. Egy nagyobb, enyhén mély tálba tesszük a tojásokat a krémmel lefelé.
- A zselatint egy kisebb tálba tesszük, és hozzáöntjük az 1 dl, 80 fokos vizet. Kikeverjük a zselatint, és hozzáöntjük a tartármártáshoz. A zselatinos tartárt rákanalazzuk a tojásokra, és hűtőbe tesszük legalább 3 órára.
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 362
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 53
- Össznézettség: 104371
- Feltöltés dátuma: 2017. március 22.
Ajánló
Franciasaláta-ágyon a legfinomabb!
Receptkategóriák
-
- főkategória:
-
- kategória:
további kategória:
szilveszter
kategória:
vendégváró falatok
további kategória:
húsvét
kategória:
receptek tojással
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1495 recept
A zselatinos tartárral bevont kaszinótojás olyan, mintha időutazásra mennénk a nyolcvanas évek Jégbüféjébe!