r
Nosalty Logó

Répakocka

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Répakocka
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A marcipán répához

2342
Kalória
34.7g
Fehérje
209.5g
Szénhidrátok
151.6g
Zsír
294.1g
Víz
130.3g
Koleszterin
16.3g
Rost
126g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A marcipán répához

Összesen 2342 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A marcipán répához

Összesen 9366 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A marcipán répához

Összesen 246 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.7 g

Zsír

  • Összesen
    151.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    594.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    271 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.5 g
  • Cukor
    126 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

Víz

  • Összesen
    294.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    549 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    165 micro
  • α-karotin
    1550 micro
  • β-karotin
    3836 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    356 micro
Összesen 2342 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    138.8 g

Zsír

  • Összesen
    606.3 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    100 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    521 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2378.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    405 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    372 mg
  • Foszfor
    1084 mg
  • Nátrium
    350 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    838 g
  • Cukor
    504 mg
  • Élelmi rost
    65 mg

Víz

  • Összesen
    1176.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2196 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    262 micro
  • Kolin:
    438 mg
  • Retinol - A vitamin:
    658 micro
  • α-karotin
    6198 micro
  • β-karotin
    15342 micro
  • β-crypt
    113 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1424 micro
Összesen 9366 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    62.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    9 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    30.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    163 micro
  • β-karotin
    403 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 246 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A répát megpucoljuk és aprítógépben megdaráljuk.
  2. A tojásokat kikavarjuk a cukorral, hozzáadjuk az olajat, a répát és a felsorolt hozzávalókat.
  3. Kivajazott, lisztezett formába simítjuk és 180 fokon sütjük 50 percig (tűpróbát érdemes végezni).
  4. Közben kikavarjuk a krémet.
  5. A kész tésztát rácson kihűtjük, kettévágjuk és a krém felével megtöltjük. A krém másik felét a tetejére kenjük.
  6. Éles késsel felkockázzuk, mindegyik kocka tetejére egy-egy marcipánból formált répát teszünk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x26

Ahány ház, annyi répatorta. Én az idén a jól bevált répatorta receptemet a tavaszi megújulás jegyében átalakítottam. A sütemény  tésztáját kókuszreszelékkel és gyümölcsökkel dúsítottam. Megújult a forma is, a szokásos tortaformát szögletes tepsire cseréltem. Ami változatlan maradt, az a Philadelphiás sajtkrém, ettől jobbat elképzelni sem tudok.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Epres tejberizstorta

A legpuhább piskótán ülő krémes tejberizs és az őket felül bevonó harsány eperzselé olyan tortát alkotnak, amely méltán megérdemli a klasszikus jelzőt. Születésnapra, de akár egy ...

Lakos Benedek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Gyors töltelék húsok mellé

Az egyik legegyszerűbb köretféle a töltelék, ami a magyar és az amerikai konyhában egyaránt nagy népszerűségnek örvend. Mint arra az elnevezés is utal, hagyományosan a húsok belsejébe ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!