r
Nosalty Logó

Rántott hús gluténmentes, magyaros bundában

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Picipiros
Rántott hús gluténmentes, magyaros bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1720 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 5159 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 335 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.8 g

Zsír

  • Összesen
    108.3 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    407 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1561.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    520 mg
  • Nátrium
    860 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    178.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    332 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    406 micro
Összesen 1720 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.5 g

Zsír

  • Összesen
    325 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    159 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    107 g
  • Koleszterin
    1220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4683.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    207 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1559 mg
  • Nátrium
    2579 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    382.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    535 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    397 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    303 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    997 mg
  • Retinol - A vitamin:
    397 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1217 micro
Összesen 5159 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 335 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt kb. 2 cm vékony szeletekre vágjuk, vékonyra klopfoljuk, majd sóval, borssal, őrölt pirospaprikával és fokhagymaporral alaposan bedörzsöljük. Hűtőben kb. 20 percet állni hagyjuk, hogy jól átvegye az ízeket.
  2. A tojásokat két csipet sóval, két csipet borssal és egy evőkanál tejjel, villával simára keverjük.
  3. A hűtőből kivesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, végül a panírban.
  4. Az olajat felforrósítjuk, majd a hússzeleteket kettesével, közepes lángon, fedő alatt, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 5
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 518
  • Feltöltés dátuma: 2021. október 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott hús gluténmentes, magyaros bundában
Picipiros 76 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...