r
Nosalty Logó

Rakott bundás kenyér csőben sütve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ági78
Rakott bundás kenyér csőben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 704 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1408 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 165 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    448 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124436.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    518 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    490 mg
  • Nátrium
    123297 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    210.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    311 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    545 micro
Összesen 704 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.6 g

Zsír

  • Összesen
    65.2 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    896 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248873.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    1035 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    980 mg
  • Nátrium
    246594 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.4 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    420.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    629 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    622 mg
  • Retinol - A vitamin:
    623 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1090 micro
Összesen 1408 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    29279.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    29011 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. A tojásokat felverjük egy tálban, hozzáadjuk a tejet, és fűszerezzük.
  3. Négy kenyérszeletet megforgatunk a tojásban, (én kicsit meg is nyomkodom villával, hogy jól magába szívja a tojást), majd szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy tepsit és erre fektetjük őket úgy, hogy lehetőleg ne érjenek össze.
  4. Ezeket a szeleteket megszórjuk reszelt sajttal, mindegyikre teszünk egy szelet sonkát, erre jön a hagyma és az alma, majd újra reszelt sajt.
  5. Befedjük őket a maradék négy szelet tojásba forgatott kenyérszelettel, és végül sajtot púpozunk a tetejükre.
  6. Készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x30x6
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 786
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 40030
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 16.

Ajánló

Friss salátával és egy jó bögre teával nagyon finom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Angel receptje adta az alapötletet, miszerint tepsiben, olaj nélkül süti a bundáskenyeret. Ezúton is köszönet érte. :) Régebben, mikor még nem kellett diétáznom, csináltam sajttal töltött bundás kenyeret, amit olajban sütöttem ki. Meg kell mondjam, ez így finomabb; párom is sokkal jobban szereti, mint az "olajos" variációt. Tetszés szerint mindenféle finomsággal lehet rétegezni, akár több réteget is lehet készíteni, de akkor a sütési idő változik. A lényeg, hogy ne maradjon nyers a tojás. Készülhet zsemléből is vagy másféle kenyérből, ki mit szeret. http://konyhaninnenkertentul.blogspot.hu/

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...