r
Nosalty Logó

Rakott afrikai harcsa

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
8zsuzsa8
Rakott afrikai harcsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 743 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 144 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    52.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2090 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    728 mg
  • Nátrium
    793 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    335 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    888 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    254 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    6374 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1021 micro
Összesen 743 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.5 g

Zsír

  • Összesen
    105.3 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4180 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    898 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    1456 mg
  • Nátrium
    1586 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    670.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1777 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    351 mg
  • Retinol - A vitamin:
    509 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    12748 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2041 micro
Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    400.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    474 micro
  • β-karotin
    1221 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    196 micro
Összesen 144 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket baconba göngyöljük, és egy tűzálló cseréptálba helyezzük.
  2. A répát, a hagymákat megtisztítjuk, a répát és a pórét felkarikázzuk, a fokhagymát áttörjük.
  3. A vajat egy serpenyőbe tesszük, kissé megpároljuk a kétféle hagymát és a répát. Hozzákeverjük a curry port.
  4. A zöldségeket a hal tetejére halmozzuk, rásimítjuk a tejfölt, gazdagon meghintjük a sajttal.
  5. 170-180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 100
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 13895
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 29.

Ajánló

Vajas tört krumplival tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott afrikai harcsa
8zsuzsa8 210 recept

Tegnap a férjem afrikai harcsaszeletekkel állított haza. Addig keresgéltem a neten, míg rá nem bukkantam erre a receptre. Isteni lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...