r
Nosalty Logó

Rácsos barackos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rácsos barackos torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 681 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5450 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 283 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    359.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.9 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 681 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.9 g

Zsír

  • Összesen
    177.8 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1377 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2878.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    897 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    1029 mg
  • Nátrium
    593 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    870.9 g
  • Cukor
    470 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    317.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1546 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    455 micro
  • Kolin:
    898 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1518 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    321 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1215 micro
Összesen 5450 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.2 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 283 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Krém készítése:
  2. Egy lábasban összekeverünk3 tojássárgáját 3 kanál cukorral és 2 evőkanál liszttel.
  3. Hozzáöntünk lassan fél liter tejet, forrásig kevergetjük.
  4. Forrás után kiöntjük egy nagy tányérra, és hagyjuk kihűlni.
  5. Tészta készítése:
  6. Kéttojást összekeverünk 200 gcukorral,170gvajjal(amit előtte megmelegítünk, hogy folyékony legyen), a liszttel és az élesztővel.
  7. Egy kb. 30 cm-es tortaformát kivajazunk, és kilisztezünk.
  8. A tésztából leveszünk egy kis darabot, amivel a végén a rácsokat csináljuk, a többi tésztát beletesszüka tortaformába.
  9. A formában lévő tésztára ráöntjüka krémet.
  10. Közben egykis lábasban melegítünk 450 gsárgabaracklekvárt, és amikor már híg, ráöntjüka krémre.
  11. A félretett tésztából kis rácsokat sodrunk, és azzal díszítjük.
  12. Hideg ütőben (nincs előmelegítés) 180 fokon45 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x32x6
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3303
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy személyes receptem.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...