r
Nosalty Logó

Pudingos piskótapogácsák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Egészségesanyuci
Pudingos piskótapogácsák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A két piskótalaphoz (5 tojásos)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 961 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A két piskótalaphoz (5 tojásos)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 3840 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A két piskótalaphoz (5 tojásos)

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 245 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.9 g

Zsír

  • Összesen
    56.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2386.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    637 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    930 mg
  • Nátrium
    708 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    460 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    443 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    198 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    615 micro
Összesen 961 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.5 g

Zsír

  • Összesen
    225 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9547.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    220 mg
  • Kálcium
    2549 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    196 mg
  • Foszfor
    3719 mg
  • Nátrium
    2833 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    358.5 g
  • Cukor
    152 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    415.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1839 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    123 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    1476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1773 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    793 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2462 micro
Összesen 3840 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    609.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    163 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    157 micro
Összesen 245 kcal

Hozzávalók

A két piskótalaphoz (5 tojásos)

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A két piskótalaphoz (5 tojásos)

  1. 2 db 5 tojásos piskótát sütünk, miután kihűlt, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
  2. A pudingporból, xilitből, tejjel sűrű pudingot főzünk.
  3. Miután kihűlt a puding, a margarint hozzáadjuk, csomómentesre kikeverjük.
  4. A piskótapogácsákat összeragasztjuk a krémmel, körbe is bekenjük, és a kókuszreszelékbe beleforgatjuk.
  5. A maradék krémet nyomózsákba tesszük, a sütik tetejét kidíszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7629
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Egészségesanyuci 21 recept

Ez a süti elronthatatlan, de nem sűrűn sütöm, mert elég pepecs. Elég zavaró volt, hogy annyi krém kimarad, ezért nem csokival vontam be a tetejét, hanem "nincs pazarlás!" elven a maradék krémet használtam fel. Én a piskótákat is xilittel sütöm, nem cukorral. Vigyázat abbahagyhatatlan!

Hozzávalók

A két piskótalaphoz (5 tojásos)

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...