r
Nosalty Logó

Pudingos muffin diétásan

Kiss Móni
Pudingos muffin diétásan
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

409
Kalória
27.5g
Fehérje
20.9g
Szénhidrát
22.6g
Zsír
66.1g
Víz
315.1g
Koleszterin
9.6g
Élelmi rost
6.1g
Cukor
  • 20% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 409 kcal
  • 20% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 1637 kcal
  • 20% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 140 kcal
  • 20% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1437.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    438 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    510 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    20.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    66.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    427 micro
Összesen 409 kcal
  • 20% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    110 g

Zsír

  • Összesen
    90.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    1260 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5749.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    1750 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    2040 mg
  • Nátrium
    1708 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    83.7 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

Víz

  • Összesen
    264.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    543 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    1015 mg
  • Retinol - A vitamin:
    542 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1709 micro
Összesen 1637 kcal
  • 20% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    494.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    22.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 140 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat jól kikeverjük a nyírédessel, majd hozzáadjuk a sütőport és mandulalisztet. Alapossan eldolgozzuk, majd a tejet is hozzáadjuk és kikeverjük.
  2. Muffinformába helyezzük a kapszlikat, kb 2-2 evőkanállal teszünk mindegyikbe, majd előmelegített sütőben 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük.
  3. Közben a pudingokat megfőzzük és hagyjuk kihűlni.
  4. Ha a muffin és a puding is kihűlt, akkor megkenjük a muffinok tetejét a pudingokkal. A tetejét dióval díszítjük! Ebből a mennyiségből annyi lett, amennyi a képen látható! Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 15 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Gyors, könnyű, egyszerű és nem hízlal!

További receptek

Deluxe epres muffin

A muffinok egészen nagy múltú süteményfélék, Európa viszont leginkább az amerikai filmekből ismerte meg őket. Számos pékség és étterem kínálatában találkozhatunk velük, de nincs ...

Gerzsenyi Flóra

Csodás csokis muffin

Családunk nagy kedvence ez a recept, amit éveken át egy egyre csokifoltosabb, egyre szamárfülesebb papírról olvastunk le. Maga a sütemény persze maradt ugyanolyan: lustán összedobálós ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...